Lovers, motherhood, family

Verschillende sessies om al jullie momenten te vertalen in beelden. Zelf toe te voegen: een beetje rock 'n roll, echtheid en je ziel. 

Alle fotosessies starten aan € 150. Bij het ontvangen van de foto's kan je een keuze maken uit drie collecties. In alle collecties zitten x-aantal digitale beelden, die je zelf kan kiezen, en printwaarde. De collecties starten aan € 310. Contacteer mij voor de uitgebreide info brochure. 

INCLUSIEF: 

Telefoongesprek, kledingtips, een privé online gallerij, je favoriete beelden op papier, een toffe ervaring rijker.

Lovers

Motherhood

 

 

Welcome home baby

 

 

 

Mommy and mini

Family

 

Shoot van ± 1,5 uur 

Shoot van ± 1,5 uur 

Shoot van ± 3 uur 

 

Shoot van ± 2 uur 

 

 

 

 

Shoot van ± 2 uur 

 

 

 

Je kan zelf kiezen waar deze shoot doorgaat. Houden jullie van lekker intiem bij jullie thuis met een warme tas kof? Of gaan jullie liever picknicken in de velden? 

Deze sessie is voor alle  toekomstige mama's die willen pronken met hun buik. Ik fotografeer je thuis in je eigen bekende omgeving. Je kiest zelf hoe bloot je je geeft. We maken er sowieso iets heel puur en teder van. 

 

 

Jullie zijn net trotse ouders geworden van jullie nieuwste spruit en jullie kunnen niet wachten om jullie baby met iedereen te delen. Dan is deze sessie echt iets voor jullie. Ik kom in de eerste 3 maanden langs. We maken samen jullie eerste gezinsfoto's met heel veel liefde en geduld. 

 

 

 

Hé al you mommy's, ben jij het die steeds de foto's maakt thuis? Zo staat je partner telkens met al de kinderen op de foto en jij amper. Deze sessie is er om daar verandering in te brengen. Je komt langs met je kroost in mijn pop-up studio en samen maken we foto's waar je man jaloers van zal zijn. 

 

 

 

De foto's die ieder gezin zou moeten hebben. En dan heb ik het niet over die foto's die op je mobiel staan, waar je niets mee doet. Nee, want samen gaan we op stap om die spontane interactie van jullie gezin vast te leggen. Pure euforische beelden die jullie tonen zoals jullie zijn. 

Familyshoot58.jpg
Lauranne+Michael94.jpg
EvyenStafje6.jpg
daphny6.jpg