Lieselot Mertens-22.jpg

Mini sessies
aan zee
 

10 & 11 april

Yaay, ik organiseer voor de eerste keer mini sessies aan zee. Iets waar ik al lang van droom, een shoot op het strand, in de duinen. Dus dan dacht ik er ineens een concept van te maken. En hier is het dan. Bam. 

MINI SESSIES AAN ZEE

Voor wie? 

Wil je graag met je lover de zon zien ondergaan terwijl de fles plopt en de wind door jullie haren blaast? Dat kan! Zaagt moeder al een tijdje om een foto van het gezin om in te kaderen en boven de haard te hangen? Dat kan ook! Wil je een mini sessie cadeau doen? Natuurlijk kan dat ook! Iedereen is welkom op de mini sessies, welke gelegenheid dan ook! 

 Waarom 'mini' sessies?

De sessies duren 30 minuten. Dat is eigenlijk ideaal als je niet graag voor de camera staat maar toch die mooie foto's wil hebben. Ook voor kinderen is deze tijdspanne ideaal. Win-winsituatie toch? 

Lieselot Mertens-198.jpg

Wat houdt een mini sessie in? 

Gedurende 30 minuten. leg ik jullie zo spontaan en natuurlijk mogelijk vast op het strand of in de duinen van Bredene. Jullie hoeven zich geen zorgen te maken, ik begeleid jullie hier volledig in. Nadien kunnen jullie 20 foto's kiezen uit een online privé galerij. Vanaf dan is het genieten en koesteren en nog meer genieten van jullie foto's. 

Lieselot Mertens-29.jpg

Hoeveel kost dat? 

Mini sessies starten aan €135. Omdat ik ervan overtuigd ben dat jullie enorm veel gaan hebben aan die beleving, heb ik drie collecties ontworpen. Let op: de collecties zijn naar Belgische badsteden genoemd, maar wil niet zeggen dat ze daar doorgaan natuurlijk. Alle sessies gaan door op het strand of in de duinen van Bredene.

- Bredene -

 

€ 135

20 foto's 

- Blankenberge -

€ 225

40 foto's, € 50 printwaarde

- Oostende -

€ 375

alle foto's (minstens 60), € 150 printwaarde

En hoe kan ik nu boeken? 

Heel simpel. Via onderstaande link kan je een plekje bemachtigen in mijn agenda. 

Lieselot

x

Lieselot Mertens-210.jpg

HOPE TO SEA YOU

Lieselot

x